Топ 5 тенденции от Седмицата на модата в Австралия

Австралийската седмица на модата има честта да бъде една от най-отдалечените международни модни седмици. Тази реалност има своите неоспорими предимства и недостатъци. В основата на австралийската мода е умереното усещане за лекота, показано по време на Resort 2018 от  Дион Лий, Кристофър Есбер, Акира, Албус Лумен и Бианка Шпендър. Те те карат с лекота да захвърлиш строгите костюми и дълги дрехи и да се наслажиш на плажна атмосфера, джапанки и ефирни рокли. Ето топ 5 тенденции от Австралийската седмица на модата:

Австралия завладява света

Австралия може да бъде най-големият износител на модни дизайнери в света. Dion Lee и Di $ count Universe са се преместили в Ню Йорк, Kym Ellery в Париж, а през юни ще се появи награда от мъжки дизайнери в Pitti Uomo. Дори и с техните международни амбиции, дизайнерите винаги намират тънки начини да кимнат на своето наследство.От джапанките  на Дион Лий до ботушите, вдъхновени от Р.М. Уилямс, и шапките на Акубра, всичко това казва „Австралия”.  Трябва да сте наясно с австралийския жаргон и стил, за да можете да го използвате както трябва, но когато го направите, е страхотно.

.

Основните цветове управляват ревютата

Ярко червеното , изкрящо бяло и кобалт бяха цветовете на сезона в Австралийската седмица на модата. Дион Лий постави началото на тенденцията в шоуто си извън Операта в Сидни, последван от колекцията на Double Rainbouu в бяло и синьо. Макар че това са цветовете  на флага на Австралия, червеното, бялото и синьото не са национални нюанси на страната – те са  зелено и златно,  цветовете на националното цвете на страната, златната вълна.

.

Гучи е марката която владее улиците

 По улиците и в предните редици навсякъде има Гучи, чантите на Дионис и плитките "Blind for Love".

.

Формата на Сидни е структурирано костюмче или слип рокля

Дион Лий и Кристофър Есбер откриха шоутата си с костюми, които се появиха отново в ревютата на Стратеас Карлучи и Киткс. Тези бизнес тоалети споделиха подиума със слип рокли, нежно падащи по тялото. Именно това харесват в Австралия. Тези тенденции се появяват по улиците и плажовете и дават тон и на останалите държави да последват примера.

.

Не забравяйте Нова Зеландия!

Островът до източната част на Австралия  също се очертава като модна столица. Дизайнерът Маги Хюит беше домакин на обяд в средата на седмицата, който привлече високопоставен списък с гости, включващ редактори и купувачи. Хюит, само на 23 години, стана известна на Net-a-Porter с марката си Maggie Marilyn. Парижкат Джорджа Бейсик, също от Нова Зеландия, е друга марка, която си струва да се види. Проектиран от най-добрите приятели Парис Мичъл и Грузия Чери , марката има елегантна чувствителност.

.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара