Стилни в офиса - Piquardo

Пикуадро е световноизвестен бранд в производството на луксозни бизнес и травъл чанти и аксесоари от естествена кожа. Качеството на кожите използвани в изработката на Piquadro e отличителен елемент на марката. Доставчици на кожа са само реномирани производители, основно от района в близост до Тоскана, известен с традиции в кожухарската индустрия.

Обработката изключва химически примеси, използват се органични дъбилни разтвори (растителни танини), чрез които се постига голяма плътност на материала, водонепропускливост и устойчивост на разцепване. Плътният цвят и блясък на кожата е резултат от нейното оцветяване с натурални пигменти и двойното й полиране.

Piquadro произвежда широка гама луксозни продукти за мъже и жени - бизнес, пътни чанти, куфари, органайзери, портфейли и аксесоари. Основна характеристика е италианския дизайн, смелите и модерни цветове – защото да изглеждаш бизнесмен вече не означава непременно да бъдеш скучен и изцяло в черно. Друго основно предимство на марката е съчетанието  между дизайн и иновационни технологии.

Например серията Black Square е снабдена със системата за свързване на лаптоп чантата или куфара Ви с приложение на телефона. Така ако забравите чантата си и се отдалечите на повече от 15 метра, то тя ще Ви сигнализира на телефона еднократно. Ако я загубите пък ще можете да я локализирате. При серията Bagmotic можете да отключвате куфара си с приложение от телефона, без код и ключалки. Същото така имате възможност да зареждате телефона си, докато е в джоба на раницата или куфара, като за най-новите модели на Samsung например зареждането е безконтактно.

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара