По-малка - по-удобна или кокетните чантички на MOSCHINO

Лятото предстои, а с него идват и промените. Да...и като казвам промените имам предвид тези в размерите на чантите. Това лято ще носим по-малки чанти, които свободно ще държим в ръка или под рамо и ще събираме в нея само най-нужните ни вещи. Хаха, знам че за една дама нужните вещи са дооооста, но пък с малката чанта ще се уверите колко по-добре ще се чувствате. Е разбира се не толкова малка, че да я забравите някъде. 

Видяхме всякакви вариции на малки чанти в ревютата за пролет/лято 2015. Малки сиви чанти тип клъч с емблемата на Chanel, чанти изплетени от бяла дантела, чанти с ресни, чанти във формата на кубче направени от змийска кожа, чанти, наподобяващи ученически бележници и тетрадки, чанти с послания изпечатани върху тях като "Make fashion not war". Но тези, които най-много ме впечатлиха и на които съм голям фен са кукленските чантички на Джеръми Скот.

Той върна всяка жена към детството й и я накара да се вманиачи по тези малки, кокетни, даже и сладки чантички на Барби. Съществуващи във всякакви ярки цветове - розов, цикламен, червен, златен, ярко жълт, електриково зелен, украсени с верижки, от които висят буквите M O S C H I N O. Създателят на интересните си колекции е направил и чанта от яката на кожено яке, както и чантичка във формата на фотоапарат. Късметлийки са тези от нас,които ще се сдобият с такива чанти!

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Теа Бориславова

Снимки: Интернет

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара