Колекция Paramidonna есен зима 2018 – MORE LOVE

Погледнеш ли я  - стопля ти сърцето,  Докоснеш ли я - засияваш, Облечеш ли я  - обичаш!

Най-хубавото чувство на земята – любовта е основното мото на колекцията ни тази есен. Ние от бранда Paramidonna сме влюбени! Влюбени сме в живота, влюбени сме в модата и сме влюбени във Вас. Създадохме любовната си колекция с много трепет и емоция, но движещата ни сила този път е Любовта - любовта ни към хората, които обичат това, което правим и които ни подкрепят вече няколко години! Ще я почувствате силно, ще я почувствате страстно, ще Ви се иска да не я пускате никога...дрехата на Paramidonna, да нея – погледнете я, докоснете я, облечете я!  Ще обгърнем сетивата , телата  и сърцата Ви с неустоими италиански платове и разкошни материи като: велур, капитонирана кожа, трико, стреч и жарсе. А принтонете?!  Ах,  тези принтове... силните цветни принтове са наша запазена марка и този път няма да е по-различно. Принтовете ни са убийствено любовни, а цветовете кърваво червени, винени и тъмно сини! Ще Ви поднесем букет от цветя и любовни послания, защото Ви обичаме и вярваме, че на света днес е нужна повече любов, защото любовта може да бъде навсякъде стига само да имаме очи за нея! 

Тази година колекцията ни има силно послание, послание, което искаме да бъде чуто, послание, което искаме да бъде разбрано. Тази година посланието ни моли, апелира, подканя и зове за Повече Любов, Мир и разбирателство. More Love не е просто колекция, тя е зов за любов. Ние от бранда Paramidonna смятаме, че модата не познава граници и тя може да предизвиква, да променя, да помага. Затова твърдо заставаме зад позицията, че на света е нужно между хората да има повече толерантност,  взаимна подкрепа, съпричасност и много, много повече любов. Любовта не познава граници, любовта не познава етноси, любовта не дели религиозно хората, любовта не познава омразата, затова именно на нея залагаме, затова именно на нея и разчитаме!

Дайте воля на чувствата и емоциите си, покажете на целият свят, че обичате и сте обичани. В колекцията на брандът Paramidonna MORE LOVE есен-зима 2018 г. любовта е навсякъде! Любовта сме ние, любовта сте Вие, любовта е емоция, любовта е доверие и всеотдайност, любовта е страст и откровенност, любовта е съпричасност, както между мъжа и жената, така и към ближния, към нуждаещия се, към молещия.  Всяко едно наше послание тази есен таи в себе си силата на любовта, всяка една роза и сърчице приканват – Обичайте повече, защото  сърцето винаги търси друго сърце.  Посланията ни зареждат с любов, красивите ни бродерии будят възхищение, платовете ни докосват нежно, а нестандартните ни кройки – радват. Използвали сме добре познатата ви технология за лазерно рязане и сме вмъкнали нов елемент и това са капитонираните материи. Когато говорим за любов не можем да се разминем без велур, има го и то по много. Eстествени перлички и звездички са закачливият ни момент и много им се радваме. Цветовете, по-които ще ни познаете тази есен са: червено, в класическата му същност, винено червено, актуалните за сезона тъмно синьо и нежно гълъбово сиво и разбира се, няма как да се разминем без стилното черно. Сериозна заявка за красота и естетика са 3D принтовете, в които просто ще се влюбите.Целта на колекцията ни тази есен е да ви накараме да отворите сърцата си за повече любов, целта ни е да се облeчете, да се усмихнете и да се почувствате щастливи!

Обичайте повече,

Paramidonna

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара