Чарлийз, Диор и роклята

Запленени от новата рекламна кампания на любимия на милиони жени парфюм J’Adore, на Диор, както и от неземната красота на неговата муза, Чарлийз Терон, няма как да не забележим прекрасната рокля, която тя носи по време на рекламното видео.

Създадена специално за кампанията, роклята е истинско бижу от намачкан сатенен шифон в телесен цвят.  Нейният строен и изискан силует е подчертан от повече от двадесет хиляди маниста и пайети и над двеста и четиресет кристали разпръснати по цялата дължина на роклята. Целият този блясък е дело на деликатната ръчна работа на професионалистите в бутиците на бранда, овладяли до съвършенство техниката за барабанно нанизване, съшивайки елементите, рисувайки определени форми. Работата по нанизването на всички мъниста отнела на екипа около 200 часа усилена работа.

За да осигурят лекота на движенията на Чарлийз, от Диор използват френски шев за създаването на роклята, едва забележим и невидим сред бродерийте. Дванадесетте метра от най-нежния шифон трябва да бъдат обгрижвани по най-добрия начин. Създаването на това изискано творение отнело цели 250 часа и също толкова страст. 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара