Чантата, която ще виждаш навсякъде тази есен

Макар че всички жени вероятно имат куп чанти в гардеробите си, никоя от тях не може да устои на изкушението да добави още една към колекцията.

Най-новото предложение? Сътрудничество на Салваторе Ферагамо със Сара Баталия. Имайки в предвид миналогодишният успех, луксозната модна къща продължава  партньорството си с дизайнерката на италиански дамски чанти, създавайки  капсула от шест прекрасни торби за периода Pre-Fall 2017, представяйки разнообразни фигури със странни детайли като уникални зигзагови принтове с подписа на Ферагамо "Gancio „.

"Развълнувана съм и честно казано обичам  да си сътруднича отново с бранда  Салваторе Ферагамо", каза Батаглия. "Смятам, че тази колекция е потвърждение на нашите споделени ценности, нашето подобно творческо мислене и нашето колективно ангажиране с качеството на изработката и идеята за Произведено в Италия". Определено можете да почувствате всичко това с тази красива колекция. И със сигурност, чантите са инвестиция, но те са и нещо повече. Безценен аксесоар, който ще имаш в гардероба си завинаги. 

 

Статията подготви: Христина Лозанкса

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара