Ermanno Scervino Women Spring-Summer 2018

Responsive image

За колекцията Пролет-Лято 2018  Ермано Скервино обича да комбинира очевидно сблъсъкващи се елементи.  Украсена с дантела и припокриващи се отпечатъци от цветя рокля се съчетава с рок-атмосферата на необичайни кожени ризи и ръкавици с дължина до лакътя.

.

Колекцията е фокусирана върху роклята, елемент, който трябва задължително да присъства през този сезон - съчетано с маншон, за да създаде непрекъсната комбинация от мъжки и женски  елементи. В класически сатен, в дует сатен с дантелени детайли и контрастни цветове, или украсени с кристална основа и слоеста дантела, фустита се носят под ярко оцветени бомбъри, дантелени кожени палта и големи якета.

.

За вечерта, кристали и дантелени детайли издигат роклята в култ. Черната вратовръзка става женски елемент на костюм за обличане, комбинирана с пастелен смокинг, увит в прозрачно наметало от органза. Високите върхове с контрастни ивици и силуетите на полата извеждат на преден план намек за чувственост.

.

Аксесоарите включват кожени обувки Стилето с меки ленти от дантели за издължен силует, докато равни сандали подчертават спокойния градски стил на костюмите. Формите са пречупени и създават нови баланси. Защото в крайна сметка няма нищо друго освен красотата на хармонията.

 

 

Статията подготви: Христина Лозанска

Снимки и прес информация: Ermanno Scervino

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара