ERDEM x H&M. „Тайният живот на цветята“

Визионерът и кинорежисьор Баз Лърман създаде впечатляващ късометражен филм специално за колекцията ERDEM x H&M. „Тайният живот на цветята“ е заснет в огромно имение в английската провинция с пълен състав от актьори и модели. Във филма дебютира и новото парче „Hypnotised“ на Years&Years. Баз Лърман третира късометражния филм като пълнометражна продукция, влагайки в него цялата страст, драматичност и жизненост, които го правят един от най-добрите съвременни кинорежисьори в света.

„Исках филмът да бъде като пълнометражен. Той разказва любовна история, която може да бъде разглеждана като метафора на нашето съвремие – светът е студен и жесток, но чувствата, които са наистина важни, продължават да покълват и растат, все едно навън е вечна пролет“, споделя Баз Лърман.

Филмът, създаден за ERDEM x H&M, се развива в тайнствено имение в провинциална Англия, където цари „вечна пролет“. Къщата е като един малък свят, който винаги е пълен с цветя – идея, заимствана от известните флорални принтове на ERDEM. Когато група младежи отсядат в нея, се заформя магнетичен любовен триъгълник. Във филма участват Том Рис Харис, Хиро Файнс Тифин и Руби Дагнал и още.

Към тях се присъединява и известната актриса Хариет Уолтър, както и супермоделите Саския де Брау, Иман Хамам, Грейс Харцел, Фернандо Кабрал, Нийлс Висер и Тони Уорд. В целия филм Баз използва дрехи от колекцията ERDEM x H&M, за да подчертае характерите и да развива действието, а новото парче на Years&Years улавя атмосферата на позитивност, приятелство и любов.

Баз Лърман е създател на някои от най-обичаните съвременни филми. Той е режисьор на „Мулен Руж“, „Ромео и Жулиета“ по едноименната творба на Уилям Шекспир, „Великият Гетсби“ и „Танцуващо сърце“.

В допълнение към красивата история, разказана от Лърман, братиславският фотограф Майкъл Пуделка заснема и кампанийните изображения към колекцията в имението, послужило за декор на филма.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PEANC3ipyws?rel=0&amp;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара