Carolina Herrera с ново предложение: рокля/риза

Армията поклонници на Carolina Herrera вече няколко десетилетия обичат американската модна къща, заради лаконично елегантните женски дрехи: идеално стоящи рокли, суитшърти, поли с пищни силуети във всички възможни конфигурации.

Но колекцията на Carolina Herrera за пролет/лято 2016 се превръща буквално в контролен изстрел: за бъдещото полугодие Carolina избира нежни и много бледи цветове на горска ягода и крем карамел.

Най – силно впечатление правят прозрачните рокли – тип риза, чиято дължина до пода носи усещането за ангелска лекота. Леките розови цветове също не са случайно избрани, защото както всички знаем розовото се завръща с пълна сила и е цвят, който задължително трябва да имаме в гардероба си.

Тези невероятни рокли на американската модна къща, като че ли са от друго измерение, там където винаги има дъга и се броят еднорози. Те са въплъщение на нежност и лекота. Дължината и тънката прозрачна органза, автоматично я пренасят в раздел вечерни, но този път тези рокли са подходящи и за стилни чаени партита в английския двор.

Наслагването на слоеве плат създава изключително приятния 3D ефект. Въженият стил, към който спада тази рокля, безусловно може да се превърне в един от ключовите трендове на следващото лято.

Роклите ще бъдат на цена от 5990 долара (с 2995 долара депозит).

 

 

 

 

Автор: Ивияна Зашева

Снимки: Интернет

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара