CHANEL SPRING-SUMMER 2017 EYEWEAR CAMPAIGN

След участието и в модното ревю Paris Cosmopolite 2016/17 Métiers d’Art, Лоти Мос вече е и лице на новата колекция очила Шанел за Пролет-Лято 2017. По този начин тя се присъединява към кампания, от която са част други известни личности като Лили-Роуз Деп и Уиуоу Смит. Новата колекция разкрива Мос на фона на розови и прасковени тонове, където младият модел позира пред обектива наКарл Лагерфелд със своята дълга руса коса, нежно захваната от цветчета камелии. Мос е облечена в елегантна рокля в телесен цвят, а синият и поглед е подчертан перфектно от чифт оптични очила, изработени от полупрозрачен ацетат. Това е ода за простотата и безкрайната елегантност, която струи от Мос, допълнени изящно от очила в извита форма.

Друга визия за кампанията представя младия модел, облечен в стилна черна дантела. Очилата също за черни, допълвайки визията с рамка във формата на пеперуда, украсена с 18-каратово злато. Червена блуза, небрежно разкопчана, насочва вниманието върху голите рамене, които напомнят за стила на Лолита, а овалните очила с 18-каратови златни лещи препращат към времената на хипитата в далечната 1960-та.

По този начин Лоти Мос се превръща в „кралицата“ на дигиталния свят на Шанел за колекция Пролет-Лято 2017, представяща едновременно женствени и футуристични очила, брандирани с логото на световноизвестната модна марка.

 

Статията подготви: Денислава Златанова

Снимки и прес инфо: Chanel @ Paris 

Препоръчани статии

Оставете коментар

0 коментара